DVD PRODAVNICA
 

Prodavnica » STRANI FILMOVI

 Checkout
Elenina sudbina 2 – Natalija
Elenina sudbina 2 – Natalija
(Elenas Destiny 2)

Režija: Nina Companez

Uloge: Anouk Grinberg Natacha Régnier Anne Brochet Valentine Varela Bruno Todeschini Sava Lolov Grégory Fitoussi Mathias Mlekuz Alain Sachs Arnaud Giovaninetti Nicolas Sotnikoff Serge Kribus Jean-Claude

Žanr: Autobiografska drama

Trajanje: 101 min.

Autobiografska trilogija epskih razmera u kojoj spisateljka Nina Companez, rođena 1937. u Francuskoj, prati dramatičnu odiseju svoje porodice kroz tri generacije.

Kao i mnogi drugi ruski izbeglice, i Sternovi se naseljavaju u Berlinu. Tatiana i Leonid se ponovo sreću sa starim prijateljima i nastavljaju sa luksuznim životom. Ali euforia je kratkog veka. Upropašćen od strane ruskih prevaranata, Leonid odlučuje da kupi malu mesarsku radnju u predgrađu. I pored svakodnevnih nedaća, život teče srećno. Ali iznenada, Tatiana i Leonid odlučuju da njihovu mesaru pretvore u mali hotel. Sofija i Natalija su izrasle u divne devojke i pokušavaju da žive sopstvenim životom. Izuzetno romantična, Sofija uživa u svakom trenutku života, muškarci su oduševljeni njenom žeđi za životom. Natalija je sabrana i vredna, priznaje samo jednu ljubav u životu. Slom berze 1929. godine se odražava i na rad hotela koji je u opasnosti. Ali život teče dalje, Sofija se udaje iz ljubavi, a Natalija iz interesa. Ali Natalija ne može da izdrži u zajednici sa čovekom koga mrzi, usred noći beži i vraća se roditeljima. Kasnije sreće Mišu u koga se zaljubljuje. U međuvremenu, anti-semitski incidenti se množe u Berlinu, koji doživljava uspon nacizma i dolazak Hitlera na vlast.

 

Pošalji e-mail prijatelju

Cena: 149.00 din

 
« Prethodna | Sledeća »

PRETRAGA FILMOVA
Korpa  Korpa
0 Proizvoda u korpi
Ukupno 0.00 din
> Naplatiti

Preporučujemo.

Elenina sudbina 1 – Tatjana

Cena: 149.00 din

Pijanista

Cena: 299.00 din

 
 
 
    Copyright © 2009 Delta Video. All Rights Reserved.