DVD PRODAVNICA
 

Prodavnica » STRANI FILMOVI

 Checkout
Elenina sudbina 3 – Lena
Elenina sudbina 3 – Lena
(Elenas Destiny 3)

Režija: Nina Companez

Uloge: Anouk Grinberg Natacha Régnier Anne Brochet Valentine Varela Bruno Todeschini Sava Lolov Grégory Fitoussi Mathias Mlekuz Alain Sachs Arnaud Giovaninetti Nicolas Sotnikoff Serge Kribus Jean-Claude

Žanr: autobiografska drama

Trajanje: 101 min.

Autobiografska trilogija epskih razmera u kojoj spisateljka Nina Companez, rođena 1937. u Francuskoj, prati dramatičnu odiseju svoje porodice kroz tri generacije.

Hotel je pred zatvaranjem, Miša koji je radio kao inžinjer, gubi posao. Prateći svoju strast ka filmovima, on piše scenarije i nudi ih pod izmišljenim imenom. Kao Natalijin muž i otac male Ane, on je sada glava porodice. Ali kada ga otkriju, prinuđen je da beži i on se upućuje u Pariz. Tamo sklapa povoljan ugovor i dovodi Nataliju, Tatijanu i Leonida u Pariz. Radost i zadovoljstvo su ponovo u kući, Miša je veoma traženi scenarista u filmskoj industriji, a Natalija rađa svoju drugu ćerku, Lenu, koja će i biti narator cele priče. Ali ipak, sreća je opet kratkog veka, Leonid umire a Tatiana i njena ćerka su ophrvane bolom i tugom. I samo četiri godine posle dolaska u Pariz, istorija se za njih ponavlja, Nemci su ponovo u Parizu.

 

Pošalji e-mail prijatelju

Cena: 149.00 din

 
« Prethodna | Sledeća »

PRETRAGA FILMOVA
Korpa  Korpa
0 Proizvoda u korpi
Ukupno 0.00 din
> Naplatiti

Preporučujemo.

Elenina sudbina - DVD BOX SET

Cena: 399.00 din

Tesa

Cena: 299.00 din

 
 
 
    Copyright © 2009 Delta Video. All Rights Reserved.