DVD PRODAVNICA
 

Prodavnica » STRANI FILMOVI

 Checkout

Gozba kod Hongmena
Gozba kod Hongmena

Detaljnije 

(The Story of Han Dynasty III - Banquet at Hongman)

Ražija:

Uloge:

Žanr: Istorijska drama

Trajanje: 90 min.

Bangove snage su napale i okupirale Ksiangjang prestonicu dinastije Kin. Bangova zena i on su bili veoma ambiciozni u zelji da zavladaju celom zmljom. Saznavsi za to Ksiang je smesta krenuo u Ksiangjang gde je ispred kapije Hangu postavio veliki broj svojih vojnika. Ubio je 200.000 vojnika Kina i prozvao se ksi-cuom. Njegov savetnik Fan Zeng mu je predlozio da pozove Banga na gozbu u Hongmen kako bi ga ubili. Bang je pak prihvatio preporuku savetnika Zang Lianga da napusti Ksiangjang i da nista ne odnese sa sobom. Znajucu da je izuzetno opasno da ode na gozbu Bang se prisilio da da sebi sansu za zivot. Zahvaljujuci svojoj recitosti i mudrosti a takodje i uz pomoc svog prijatelja Ksiang Boa Bang je uspeo da izbegne smaknuce.

Cena: 3.99 €

Hendl
Hendl

Detaljnije 

(Witness Genius - Handel's last chance)

Režija: Milan Cheylov

Uloge: Leon Pownall Tod Fennell Gerard Parkes Seana Mckenna

Žanr: Biografski

Trajanje: 55 min.

Zivot i delo nekih od najvecih svetskih genija vidjeni ocima dece. Visestruko nagradjivana serija radjena za HBO USA snimana je na engleskom jeziku. Od Baha do Ajnstajna ili Da Vincija price nas vode kroz vekove i svaka odslikava socijalne uslove i naucna i umetnicka dostignuca vremena. Serija je snimana na lokacijama koje daju veran prikaz vremena u kome su ziveli Edison Ajnstajn Leonardo Da Vinci Marija Kiri Bah Betoven Goya i mnogi drugi naucnici i umetnici sa opsteprihvacenim statusom genija u domenu svog stvaralastva. Visestruko nagradjivana serija (5 Emmy nagrada i 5 Gemini nagrada) Georg Fridrih Hendl (nem. Georg Friedrich Händel engl. George Frideric Handel, 23. februar 1685 - 14. april 1759) je bio nemacki kasnije britanski barokni kompozitor poznat po koncerti grosima operama i oratorijumima. Rodjen je u Nemackoj u gradu Hale a ziveo i radio u Hamburgu Italiji Hanoveru a od 1712. stalno se nastanjuje u Londonu. Njegovo najcuvenije delo je Mesija oratorijum na reci Biblije. Uticao je na mnoge sledbenike u periodu prelaza iz baroka u klasicizam medju kojima su Jozef Hajdn Mocart i Betoven.

Cena: 3.99 €

Henri - portret serijskog ubice
Henri - portret serijskog ubice

Detaljnije 

(Henry: Portrait of a Serial Killer)

Režija: John Hugh Mcnaughton

Uloge: Mary Demas Michael Rooker Anne Bartoletti Elizabeth Kaden

Žanr: Triler

Trajanje: 83 min.

Na poziv prijatelja bivšeg robijaša Otisa Henri se useljava u njegov apartman u čikagu. Samim tim Otis postaje saučesnik u Henrijevim bezosećajnim nasumičnim ubistvima. Neznajući za Henrijevu mračnu stranu Otisova sestra Beki je opčinjena njim. Jedan od najkontraverznijih filmova svih vremena baziran na životnoj priči Henrija Lee Lukasa američkog serijskog ubice.

Cena: 3.99 €

Homer
Homer

Detaljnije 

(Witness Genius -Winslow Homer: An American Original)

Režija: Graeme Lynch

Uloge: Wayne Best Ryan Deboer Tamara Hope Jennifer Gould

Žanr: Biografski

Trajanje: 55 min.

Zivot i delo nekih od najvecih svetskih genija vidjeni ocima dece. Visestruko nagradjivana serija radjena za HBO USA snimana je na engleskom jeziku. Od Baha do Ajnstajna ili Da Vincija price nas vode kroz vekove i svaka odslikava socijalne uslove i naucna i umetnicka dostignuca vremena. Serija je snimana na lokacijama koje daju veran prikaz vremena u kome su ziveli Edison Ajnstajn Leonardo Da Vinci Marija Kiri Bah Betoven Goya i mnogi drugi naucnici i umetnici sa opsteprihvacenim statusom genija u domenu svog stvaralastva. Visestruko nagradjivana serija (5 Emmy nagrada i 5 Gemini nagrada) Winslow Homer (24. februara 1836. - 29. septembra 1910.) je američki slikar pejzaža i grafičar. On se smatra za jednog od vodećih slikara devetnaestog veka i značajnom figurom američke umetnosti.

Cena: 3.99 €

Intimno osvetljenje
Intimno osvetljenje

Detaljnije 

(Intimní osvč›tlení)

Režija: Ivan Passer

Uloge: Karel Blažek, Zdenč›k Bezušek, Vč›ra KÅ™esadlová

Žanr: Drama

Trajanje: 72 min.

„Intimno osvetljenje“ je, po gotovo unisonoj oceni kritike, ključno ostvarenje češkog novog talasa. Kontrapunkcija života u gradu i senzibiliteta male, provincijalne sredine, u srži je priče o dva stara prijatelja, obojici muzičara, koji se posle deset godina sreću i prisećaju „starih dobrih vremena“, spremajući se za koncert u varošici u unutrašnjosti...

Cena: 7.99 €

Iskonski strah
Iskonski strah

Detaljnije 

(Naked Fear)

Ražija: Thom Eberhardt

Uloge: Joe Mantegna Danielle De Luca

Žanr: Triler

Trajanje: 100 min.

Tom Benike (Dzo Mantenja) je prekaljeni veteran zamenik Serifa okruga Santa Pola u Novom Meksiku. U svetu u kome po njegovom miSljenju postoje samo predatori i njihove zrtve on ne zeli da bude zrtva.

Cena: 3.99 €

Izmenjena srca
Izmenjena srca

Detaljnije 

(Changin hearts)

Režija: Martin Guigui

Uloge: Lauren Holly Faye Dunaway Ian Somerhalder

Žanr: Drama

Trajanje: 93 min.

Film je inspirisan istinitom pričom o dve žene. Jedna je u srednjim godinama druga na zalasku života ali se obe suočavaju sa istim največim izazovom sa smrću. Živeci u istm gradu prepunom eksentricnih likova njihov zajednički izazov ih uči kao i one koji ih vole, neprocenjivu životnu lekciju.

Cena: 3.99 €

Ja, takođe
Ja, takođe

Detaljnije 

(Yo Tambien)

Režija: Antonio Naharro, Alvaro Pastor

Uloge: Lola Duenas, Pablo Pineda, Isabel Garcia Lorca

Žanr: Drama

Trajanje: 103 min.

Godina proizvodnje: 2009./Španija

Daniel, diplomac sa Daunovim sindromom, zaljubljuje se prvog dana na novom poslu u zavodu za socijalno staranje. Laura je došljak u veliki grad koja provodi noći u prepunim noćnim klubovima i barovima za usamljene, tražeći tako lek za svoje probleme u rukama totalnih stranaca...

Cena: 3.99 €

Kako se završilo leto
Kako se završilo leto

Detaljnije 

(How I Ended This Summer)

Režija: Aleksei Popogrebsky

Uloge: Grigoriy Dobrygin, Sergei Puskepalis

Žanr: Drama

Trajanje: 124 min.

Godina proizvodnje: 2010./Rusija

Polarna stanica na usamljenom ostrvu u arktičkom okeanu je mesto na koje je smeštena radnja ove drame...

Cena: 3.99 €

Kanzas Pacifik
Kanzas Pacifik

Detaljnije 

(Kansas Pacific)

Režija: Ray Nazarro

Uloge: Sterling Hayden, Eve Miller, Barton MacLane

Žanr: Vestern

Trajanje: 73 minuta

Godina proizvodnje: 1953. kolor

Oficir severnjačke vojske Džon Nelson, dobija zadatak da spreči sabotaže Kanzas pacifičke železnice, pred sam početak građanskog rata.

Cena: 3.99 €

« Prethodna | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10... | Sledeća »

PRETRAGA FILMOVA
           
Korpa  Korpa
0 Proizvoda u korpi
Ukupno 0.00 €
> Naplatiti
 
 
    Copyright © 2009 Delta Video. All Rights Reserved.